Bild
Bild
Bild
Bild

BOKLART

Har du köpt en stuga/lägenhet, eller ska du inreda en hel stugby? Många av våra kunder genom åren har uppskattat att komma fram till ett helt boklart boende. Du slipper hyra släpvagn, köra möbler på snöiga vägar och ta med hela verktygslådan. Dessutom kan du använda din tid till att åka skidor istället för att skruva ihop möbler.

Tillsammans med våra underleverantörer har vi tagit fram ett standardsortiment som är anpassat för uthyrning och lämpligt för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och stugbyar. I vårt sortiment finns möbler för alla rum. Vi inreder med smarta lösningar och erbjuder möbler som håller för hårt slitage och många gäster. Vi vill skapa en ombonad, praktisk lösning och framförallt se till att du som kund får möbler som håller i många år. Vi har ett tryggt och inarbetat sortiment med god design, hög kvalitet och bra funktionalitet.


Hur går det till?

Vi tar fram en offert på ett boklart möbelpaket, samt frakt och montering. När du godkänt ordererkännande ser vi till att allt kommer på plats. Vi transportera din inredning, montera den och ta med oss allt emballage.


Kök och matrum - Vi har allt som behövs för ett funktionellt kök; allt från stolar och bord till belysning, bordstabletter och lyktor. Vi samarbetar med Öje produkter AB där du som kund kan beställa ett husgerådspaket - allt för ett fullt fungerande kök.


Sovrum - Vi har våningssängar i olika modeller och färger. Våra ramsängar är hotellklassade vilket innebär att de är extraförstärkta och hållbara. Förutom sängar finns allt från täcken, kuddar och plädar, till överkast, sängbord, belysning, rullgardiner, mattor och garderober.


Vardagsrum - I ett vardagsrum vill man ofta ha en soffa, vi jobbar med en modulsoffa som går att få i många olika utförande och som passar dom flesta. Vi har även soffbord i samma färg och utförande som matbord, allt för att få en enhetlig färgskala då vardagsrum och matplats ofta är samma rum. Fåtöljer går att få i olika tyger och utförande, vi har mysbelysning och mattor, även kuddar, plädar, fåtöljer, sittpuffar och tavlor.


Hall - Hallen är det rum som oftast blir överbelamrat av saker, så här vill vi rekommendera smart förvaring med hallmöbel, belysning, hjälmkrokar, krokbrädor och spegel.


Uteplats - Vi kan också erbjuda terrass-/balkongmöbler.

Bild
Bild