Bild
Bild
Bild
Bild

BOKLART


Har du köpt en stuga, eller ska du inreda en hel stugby? Vi hjälper dig att transportera din inredning, montera den och ta med oss allt emballage. Många av våra kunder genom åren har uppskattat att komma fram till en helt boklar stuga eller lägenhet. Du slipper hyra släpvagn, köra möbler på snöiga vägar och ta med hela verktygslådan. Dessutom kan du använda din tid till att åka skidor istället för att skruva ihop möbler.

 

Hur går det till?

  1. Du ger oss en ritning på bostaden
  2. Du får en offert av oss med möbleringsskiss
  3. När du godkänt offerten med valda möbler och inredning ser vi till att allt kommer på plats: sätter upp tavlor, monterar lampor i befintliga uttag, ställer iordning soffa, matbord och tillbehör, monterar väggfasta våningssängar och bäddar sängarna.
 

Vi anpassar möblerna till ditt boende och ser till att ytan utnyttjas maximalt. Vi har möbler med smarta förvaringsmöjligheter, och möjlighet att måttanpassa vissa möbler.

 

Kök och matrum

Vi har allt som behövs för ett funktionellt kök; allt från stolar och bord till belysning, bordstabletter och lyktor. Du kan också beställa ett husgerådspaket som innefattar allt från kastruller, vinglas och äggkoppar, till vattenkokare och mycket mer – ett fullt fungerande kök helt enkelt.

 

Sovrum

Förutom sängar finns allt från täcken, kuddar och plädar, till överkast, sängbord, belysning, rullgardiner, mattor och garderober. Är det något speciellt du skulle vilja ha till din stuga? Fråga oss, så löser vi det också!

 

Vardagsrum

I ett vardagsrum vill man oftast ha en eller flera soffor, soffbord, en fåtölj, mysbelysning och matta, men kanske även kuddar, plädar, fåtöljer, sittpuffar och tavlor. Hur vill du att ditt vardagsrum ska se ut?

 

Hall

Hallen är det rum som oftast blir överbelamrat av saker, så här vill vi rekommendera smart förvaring med hallmöbel, belysning, hjälmkrokar, krokbrädor och speglar.

 

Uteplats

Vi kan också erbjuda terassmöbler som tål väder och vind, samt kyla ned till permafrost.

Bild
Bild