LEVERANS & MONTERING

Leverans

Du får ett ordererkännande ett par dagar efter din beställning. Där står beräknad leveranstid. Om dina varor finns i vårt lager får du dem normalt inom tio dagar. Om de inte finns i lager kan det dröja 6–8 veckor. Leverans sker med egna bilar, alternativt med Schenker.

För miljöns skull försöker vi samleverera så mycket som möjligt, vilket gör att leveranstiden kan variera. Vi kontaktar dig och kommer överens om ett datum för lämplig leverans.

Leverans med egna bilar

Vi har egna bilar som går med täta turer till Sälen, Vemdalen och Åre. Om du vill ha leverans till dessa ställen kan du även beställa inbärning och montering av dina varor.

Vid större projekt kör vi alltid med egna lastbilar i hela landet. I dessa fall utför vi även montering. Vi har exempelvis satt upp väggsängar på hotell i Stockholm och levererat sängar till en stugby på Öland.

 

Montering

Vi hjälper gärna till att ställa in det du beställt, montera väggfasta möbler och tar med oss emballaget därifrån när vi levererar till Sälen, Vemdalen och Åre. Vi har lång erfarenhet av inredning och har därför skapat en Permia-standard. Du bestämmer självfallet om du vill att vi ska följa den, eller bestämma själv var du vill att vi sätter upp inredningen.

 

Om du inte anger något annat, följer vi Permia standard.

Permia standard:

  • - Vi skruvar inte i väggar som vetter mot våtrum, om det inte kan uteslutas att en vattenledning går där
  • - Taklampor monteras i befintlig anslutning
  • - Sänglampor monteras enligt vårt omdöme
  • - Ljuskällor ingår i alla armaturer
  • - Krokbrädor placeras 150 centimeter från golv om det är möjligt
  • - Speglar placeras på 185 centimeter överkant från golv om det är möjligt
  • - Tavlor - I storstuga sätter vi upp 3–4 tavlor ovanför soffan, på rad eller i fyrkant. I föräldrasovrummet sätts tavlorna ovanför sängen. Fungerar ej dessa alternativ så sätter vi upp tavlorna enligt vårt omdöme
  • - Prydnadssaker på väggen, enligt vårt omdöme på bästa placering

Debitering av skarvsladd tillkommer om det inte fungerar med befintliga vägguttag

Bild
Bild
Bild