LEVERANS & MONTERING

Leverans

Du får ett ordererkännande ett par dagar efter din beställning. Där står beräknad leveranstid. Om dina varor finns i vårt lager får du dem normalt inom tio dagar. Om de inte finns i lager kan det dröja 6–8 veckor. Leverans sker med egna bilar, alternativt med Schenker.

2021-06-21 OBS! Med rådande omständigheter har vi just nu längre leveranstider än normalt. Det gäller framförallt stoppmöbler (soffor och fåtöljer) Har du frågor angående din beställning, vänligen kontakta oss för mer information.

För miljöns skull försöker vi samleverera så mycket som möjligt, vilket gör att leveranstiden kan variera. Vi kontaktar dig och kommer överens om ett datum för lämplig leverans.

Leverans med egna bilar

Vi har egna bilar som går med täta turer till Sälen, Vemdalen och Åre och närområden. Om du vill ha leverans till dessa ställen kan du även beställa inbärning och montering av dina varor. Om du önskar montera dina möbler själv, leverera vi och lämnar dina möbler innaför dörren.

 

Montering

Vi montera väggfasta möbler och ställer alla möbler på plats. Vi har lång erfarenhet av inredning/montering och vi jobbar enligt vår Permiastandard.

  • Armaturer monteras i befintliga tak- och vägganslutningar, vi monterar ej över 250 cm takhöjd. Vi utför ej eltjänster. Vid begäran av elinstallation tillkommer kostnader för elektriker. T.ex. som direktanslutna armaturer. Sänglampor monteras enligt standardmått för våningssängar samt enkel- och dubbelsängar. Ljuskällor ingår i alla armaturer. Vid behov används skarvsladd (Debitering av skarvsladd tillkommer)
  • Vi skruvar ej i våtrum och anslutande väggar som vi anser vara olämpliga för montering.
  • Permia ansvarar ej för utbliven montering av väggfasta möbler i de fall där oförutsedda hinder gör montering omöjlig. De hinder som kan uppstå är exempelvis placering av för högt sittand vägguttag, inspektionsluckor, vvs, elcentraler mm.
  • När vi levererat dina möbler tar vi med emballage och skräp. Vi föreslår ändå att du tar dig en titt innan nästa gäst kommer. Slutstäd ingår ej i vårt uppdrag. Det är kundens ansvar att boendet håller de krav som ställs.


För att vi ska kunna leverera dina möbler på bästa sätt behöver vi nedan information:

  • Tillgång till lägenheten på avtalat datum. Om tillträdesdatumet ändras närmare än fyra veckor före planerad leverans måste Permia bestämma nytt leveransdatum. Det kan eventuellt medföra merkostnader för inhyrd personal eller frakter som inte går att omboka.
  • I god tid innan leverans bli meddelad hur vi kan få tillgång till nycklar, kodlås eller kort till berörd lägenhet/hus/stuga.
  • För att underlätta för våra montörer vill vi att det är plogat, skottat och sandat framför entrén.
Bild
Bild
Bild