KVALITET & FUNKTIONALITET

Restauranger, hotell och uthyrningsstugor utsätts ständigt för enormt slitage. Att få möbler och inredning att se fräscha ut och hålla i många år är sannerligen en utmaning. Det är den utmaningen som driver oss! Allt sedan 1982 när Permia Inredningar AB startade, har design, kvalitet och funktionalitet varit ledorden.

 

Med Hälsinglands ståtliga furor och granar inpå knuten i Alfta har vi tillverkat smarta och funktionella lösningar i över 40 år. Vi skräddarsyr delar eller helhetslösningar för bland annat stugbyar, hotell, restauranger och fritidshus – miljöer som ständigt utsätts för hårda påfrestningar.

 

Bland våra trogna kunder finns: SkiStar i Sälen, Åre och Vemdalen, Idrefjäll, Scandic Hotel, Bear Lodge Åre, STF Abisko och Kebnekaise, Borgafjäll, Järvsöbacken och många fler. Lösningarna utformar vi tillsammans med dig som kund, utifrån de behov just du har. Med den erfarenhet vi byggt upp under åren kan vi ge goda råd och rekommendationer för hur du får ut det mesta av din inredning.

 

Våra möbler tillverkas av yrkesskickliga hantverkare i specialdesignade verkstäder, både i Sverige och Europa. Tack vare ett väl utbyggt kontaktnät med arkitekter, specialsnickerier, smidesverkstäder och tapetserare kan vi anpassa både mått och träslag enligt egna önskemål om du beställer stora volymer. De kan till exempel vara bra att veta om du ska inreda ett helt hotell eller en stugby.

 

Kontakta oss så får du veta mer.

Bild
Bild
Bild
Bild