SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Gör din beställning med ett enkelt samtal eller mejl. 
Alla priser anges i svenska kronor med moms. Kom ihåg att frakt tillkommer.

Kontakta oss på 0271-580 90 eller info@permia.se.

Du är självfallet alltid välkommen att kontakta oss för frågor, tips och råd också.

 

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är beroende på volymen på din beställning. Kontakta oss för prisindikation när det gäller leverans med våra egna lastbilar Sälen, Vemdalen, Åre närområden. För övriga destinationer kontakta oss.    


OBS! Med rådande omständigheter har vi just nu längre leveranstider än normalt. Det gäller framförallt stoppmöbler (soffor och fåtöljer) Har du frågor angående din beställning, vänligen kontakta oss för mer information.


Leverans
Du får ett ordererkännande ett par dagar efter beställning. Där står beräknad leveranstid. Om dina varor finns i vårt lager får du dem normalt inom tio dagar. Om de inte finns i lager kan det dröja 6–8 veckor. Leverans sker normalt med Schenker, men vi har även egna bilar som går med täta turer till Sälen, Vemdalen och Åre. Om du vill ha leverans till dessa ställen kan du även beställa inbärning och montering av dina varor.

 

Bytesrätt
Om du skulle ångra ditt köp, har du 14 dagars bytesrätt från den dag du fått varan. Bytesrätten gäller på alla möbler utom de som specialbeställts. Det du skickar tillbaka måste självfallet vara oskadat. Det enda du står för är returfrakten och emballage om du hunnit slänga bort originalförpackningarna.

 

Reklamation
Kontakta oss om du vill reklamera ditt köp, antingen på telefon 0271-580 90 eller epost: info@permia.se.

 

I de fall Schenker förorsakat en transportskada ska du anmäla detta hos dem inom sju dagar. Kontakta även oss, så hjälper vi till i möjligaste mån.

Bild
Bild