MÖBEL- & INREDNINGSPAKET FÖR PRIVATPERSON OCH PROJEKT

Vi skräddarsyr del- och totallösningar för fritidsboende. I ett möbel- & inredningspaket ingår i stort sett allt som behövs för ett ”boklart” boende, vilket innefattar möbler och inredning samt frakt och montering.


PRIVATPERSON

Vill du beställa ett Möbel- & inredningspaket till ditt fritidsboende?

För att vi ska kunna ge bästa service behöver vi en måttsatt ritning på ditt fritidsboende. Utefter dina önskemål offererar vi möbler som passar din planlösning, allt för att skapa en ombonad, praktisk lösning och framförallt ser vi till att du få ut så mycket som möjligt av boendeytan.

Maila din beställningsförfrågan till oss, gärna tillsammans med kundkortet så hör vi av oss med en offert. Så här beställer du!

 

PROJEKT

Nyproduktion/renovering - hotell, stugbyar/brf-lägenheter

I större projekt finns det möjlighet till en helhetslösning som innefattar; möbleringsskiss, möbelfolder, offert samt frakt och montering. Du kan även få konsultering gällande färgsättning, val av material så som kakel, klinker golv, köksluckor mm i form av ett moodboard och en rumsbeskrivning. Vi ser till att du får ett boklart koncept där du snabbt kan komma igång med din verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

info@permia.se telefon 0271-580 90

 

Vill du beställa produkter eller komplettera möbler till ditt fritidsboende?

Det går även bra att beställa enbart våningssängar eller andra möbler tillsammans med montering och leverans. Maila din beställningsförfrågan till oss, gärna tillsammans med kundkortet så hör vi av oss med offert. Så här beställer du!

Bra att tänka på vid beställning av väggfasta möbler (Våningssängar och hallmoduler)

Montering av våningssängar Läs mer här

Montering av hallmoduler Läs mer härBild